Om veggieblogging

Jeg hedder Gitte og bor på Vesterbro med min kæreste. Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc. fra Copenhagen Business School, og lever nu af at lave hjemmesider i mit eget lille firma.

Mit formål med veggieblogging er at inspirere til flere plantebaserede måltider, hvor der er fokus på det grønne og på at du sagtens kan lave lækker og mættende mad uden kød.

Jeg har selv svært ved at sætte et endeligt begreb på mig selv, for i mange år har jeg lavet vegetarisk mad, men samtidig har jeg har spist det der blev serveret hvis jeg var ude. Nogle gange spiser jeg også fisk, og jeg kan også have lidt svært ved at sige nej tak til min mors frikadeller. Men nu findes der jo så mange nye begreber så jeg er vel fisketar, flexitar og lessetar. Eller som jeg selv plejer at formulere det 95% vegetar, men det er nu heller ikke så vigtigt for mig, at jeg kan passe ned i en kasse. Det vigtige for mig er, at have det godt og føle mig godt tilpas med det jeg spiser – og i den her sammenhæng at kunne inspirere andre til også at lave lækker mad uden kød.

Der er mange grunde til ikke at spise kød. For mig er det primære, at jeg ikke synes vores kødproduktion er i orden, og det er ikke en nødvendighed for mig at spise kød. Jeg er hverken underernæret, usund eller specielt glad for at spise salat, men der er så mange muligheder, og jeg har altid godt kunne lide at eksperimentere når det kom til opskrifter – hvad enten det er i forhold til at finde på noget nyt eller i forhold til at finde på et alternativ til julefrokosten.

Kontakt mig her: hello@veggieblogging.dk

 

VEGGIEBLOGGING PÅ INSTAGRAM

[instagram-feed]