• Om veggieblogging
Veggieblogging - Mere grønt i hverdagen
  • Opskrifter
    • Hverdagsmad
    • Festmad
    • Snacks
    • Suppe
    • Traditionelt
  • Verden Rundt
    • Indisk
    • Italiensk
    • Mexicansk
  • Populære ingredienser
    • aubergine
    • champignon
    • chili
    • tomat
    • gulerødder
    • ingefær
    • mozzarella
  • Sæson for…
    • kartofler
    • selleri
    • gulerødder
    • suppe
Hverdagsmad, Mexicansk, Veggie 1. oktober 2018 31. marts 2022

Chili sin Carne

by Gitte

Chili con carne er efterhånden en klassisk ret i det danske køkken. Jeg har efterhånden lavet mange vegetariske versioner af chili sin carne. Fremgangsmåden er…

Read More
Hurtigmad, Hverdagsmad, Veggie 22. april 2018 31. marts 2022

Pastasovs med aubergine og tomat

by Gitte

Denne pastasovs er super nem, og kræver næsten ingenting – og så den passer næsten sig selv. Den går også rigtig godt til mange…

Read More
Hverdagsmad, Indisk, Veggie 3. april 2018 31. marts 2022

Luksus Daal

by Gitte

Første gang jeg fik daal var hjemme hos min veninde, som har pakistanske rødder, så den var helt autentisk og vildt lækker. Og nu…

Read More
Hverdagsmad, Italiensk, Snacks, Veggie 28. marts 2018 31. marts 2022

Hvid pizza med kartoffel og gedeost

En meget enkel pizza, som virkelig ikke skal undervurderes. Pizza med kartoffel kan være vildt lækkert – især når de som her er skåret…

Read More
Hverdagsmad, Suppe, Veggie 20. marts 2018 31. marts 2022

Gulerods-kartoffelsuppe

– med chili, kokosmælk, ingefær og hvidløg. Den her lækre grøntsagssuppe har masser af smag, og har de sidste par år været en af…

Read More
Hverdagsmad, Pålæg, Traditionelt, Veggie 13. marts 2018 31. marts 2022

Selleribøffer

Første gang jeg smagte en selleribøf blev jeg meget overrasket, for jeg har aldrig brudt mig om selleri. Så alene navnet var nok til…

Read More
Hverdagsmad, Italiensk, Traditionelt, Veggie 8. marts 2018 31. marts 2022

Spaghetti med Quinoaboller

by Gitte

En alternativ og vegetarisk version af den italienske klassiker spaghetti med kødboller, hvor kødet er blevet erstattet af quinoa og champignoner. Start med at…

Read More
Festmad, Italiensk, Snacks, Veggie 2. marts 2018 31. marts 2022

Aubergine Mini-pizza

by Gitte

Disse små mini-pizzaer er inspireret af en af mine absolutte italienske favoritter – Caprese, så masser af lækre tomater, mozzarella og basilikum. Men det er…

Read More
Mexicansk, Snacks, Veggie 26. februar 2018 31. marts 2022

Mini-morgenmads-frittatas

by Gitte

Det perfekte tilbehør til din brunch – eller bare ekstra lækker morgenmad en dag, hvor du har lidt ekstra tid. Hvis man oversætter frittata til…

Read More
© COPYRIGHT 2024 - VEGGIEBLOGGING.DK
Back to top